8.4 C
Chania
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025

Οδηγίες για ασφαλές ψήσιμο στην ψησταριά την Τσικνοπέμπτη

Οδηγίες για ασφαλές ψήσιμο την Τσικνοπέμπτη δίνει η Ενωση Εργαζομένων Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται την Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας των Αποκριών, της λεγόμενης Κρεατινής. Η ημέρα συνοδεύεται από παραδοσιακές παρασκευές κρεάτων στις ψησταριές, καθώς η Τετάρτη και η Παρασκευή είναι ημέρες νηστείας.

Για να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη με ασφάλεια ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες του ΕΦΕΤ:

– Αποψύχουμε καλά τα κατεψυγμένα τρόφιμα πριν τα ψήσουμε

– Βεβαιωνόμαστε ότι το φαγητό είναι καλοψημένο

– Γυρίζουμε το τρόφιμο συχνά για να ψηθεί ομοιόμορφα

  • Βεβαιωνόμαστε ότι το κρέας έχει ψηθεί στο εσωτερικό του

– Καμένο δεν σημαίνει καλοψημένο

– Ακόμη κι αν το κρέας είναι καμένο εξωτερικά, μπορεί να μην είναι καλά ψημένο από μέσα.

  • Γι’ αυτό ψήνουμε, πάντα, ομοιόμορφα, σε σταθερή θερμοκρασία.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, υποβάλλοντας ερωτήματα, αναφορές ή καταγγελίες, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

 

On line φόρμα υποβολής καταγγελίας: https://eeke.gr/epikinonia/kataggelies/

e-mail: info@eeke.gr

Τel :210-8817730

Web: www.eeke.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα