11.4 C
Chania
Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Οι “Γεύσεις Κρήτης” συντροφιά µε το 5ο ΚΑΠΗ (video)

Στο 5ο ΚΑΠΗ του ∆ήµου Χανίων της ι παλιάς πόλης βρέθηκαν οι “Γεύσεις Κρήτης”. Στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκποµπής των “Χ.ν.” για την ανάδειξη της παραδοσιακής γαστρονοµίας, µας υποδέχτηκαν οι εργαζόµενες Ελευθερία Φιωτάκη µε την Κατερίνα Μαρινάκη,  µε τη δεύτερη να συµµετέχει ως πρωτεργάτρια στην ετοιµασία των εδεσµάτων µαζί µε τις επίσης άξιες και έµπειρες νοικοκυρές, µέλη του ΚΑΠΗ, Αµαλία ∆ασκαλάκη, Ειρήνη Σαριδάκη και Ηλέκτρα Μαράκη .

Μας µαγείρεψαν µανιτάρια µε σταµναγκάθι και καλαµαράκια µε τσιγαριαστά χόρτα, δύο πολύ νόστιµες συνταγές για την περίοδο της Σαρακοστής που διανύουµε.

Όπως κάθε επεισόδιο, έτσι και αυτό µπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα των “Χ.ν.” και στο κανάλι της εφηµερίδας στο Youtube  https://www.youtube.com/user/haniotikanea 

Για τη δική σας συµµετοχή είτε σαν ιδιώτες είτε σαν πολιτιστικοί σύλλογοι, µπορείτε να επικοινωνείτε µε τα γραφεία της εφηµερίδας ή µε το κινητό τηλέφωνο 6979 457191 του συνεργάτη µας Γιάννη Κάκανου που παρουσιάζει την εκποµπή.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα