Ο πρώτος τίτλος σε ομάδα της περιφέρειας
Η περίοδος 1993-94 δεν σημαδεύτηκε μονάχα από τον παρθενικό τίτλο στην ιστορία του Κισσαμικού αλλά και από το γεγονός ότι για πρώτη φορά το πρωτάθλημα το κατέκτησε μία ομάδα από άλλη επαρχία πλην της Κυδωνίας οι σύλλογοι της οποίας μονοπώλησαν τις 40 προηγούμενες διοργανώσεις. Ηταν παράλληλα και μία δικαίωση για την ομάδα του Καστελίου που στα τέλη της δεκαετίας του 80 γνώρισε δύο απανωτούς υποβιβασμούς και βρέθηκε στην Γ’ ΕΠΣΧ!
Ο Κισσαμικός σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχασε ένα πολύ σπουδαίο παίκτη τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που συνέδεσε το όνομα του με την επάνοδο της ομάδας από τη Γ’ στην Α’ -επέστρεψε στην γενέτειρα του Λάρισα αλλά λίγα χρόνια μετά ξαναγύρισε Καστέλλι- και τον Γιώργο Μπαντουράκη που μόλις ξεκινούσε μία μεγάλη καριέρα ενώ αρκετοί παίκτες ντόπιοι κλήθηκαν να υπηρετήσουν την θητεία τους: Καρτσωνάκης, Ξηρουχάκης, Σεγρεδάκης, Σημαντηράκης.
Υπερκάλυψε πάντως τα κενά και αναδείχθηκε με διαφορά πρωταθλητής μεταγραφών αφού απέκτησε τον πρώτο σκόρερ του τοπικού Γιάννη Τσέκα από τον Μινώταυρο -καθώς και τον Γιαννούτσο από την ίδια ομάδα- και τους: Αθανασιάδη, Βουγιουκαλάκη, Κοτζαμιχάλη Ι., Κουρομιχελάκη Μ. (Θησέας), Μπιτχαβά, Παπαδόπουλο (Πλατανιάς), Mπέκα (Αρης Ρεθύμνου), Ασημίνα Γ., Κρητικό (Κρ. Αστέρας), Γκούμπλια (Παγχανιακός), Παπαδογιάννη (Πανιώνιος) ενώ τον Δεκέμβριο ήρθε και ο ελεύθερος από τον ΑΟΧ Διακάκης -πριν ήταν Ιωνία. Προπονητής ήταν ο Γιάννης Ξενάκης με πρόεδρο τον Χάρη Κοντοπυράκη ενώ μεγάλη ήταν η προσφορά και του γενικού γραμματέα -πρώην προέδρου- Κώστα Μουντάκη.
Επίσης την ίδια σεζόν διεξάγονταν έργα αναβάθμισης του γηπέδου στο Καστέλι και για τον λόγο αυτό αρχικά δήλωσε έδρα τον Ταυρωνίτη για να συνεχίσει από το β’ 15θήμερο του Νοεμβρίου στο Κολυμπάρι.
Ισάξιος αντίπαλος ο Παγχανιακός στην 2η σεζόν του κορυφαίου γκολτζή Γ. Μαλαμαδάκη με νέο προπονητή τον Σπύρο Κτενιαδάκη -πρόεδρος εδώ ο Στέλιος Νικηφοράκης. Μάλιστα έκανε σαφώς πιο λίγες μεταγραφικές κινήσεις και ουσιαστικά από μία ομάδα, την Ιωνία από την οποία ήρθαν οι Γκατζούνης, Μακράκης, Σπαράκης, Σταυρουλάκης, Καφούσης Αλ.
Η πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου περιλάμβανε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στη Μοναχή Ελιά το οποίο έληξε ισόπαλο τόσο σε γκολ (2-2) όσο και σε… κόκκινες κάρτες (1-1).
Και οι δύο είχαν αρκετές απώλειες νωρίς αφού ο Κισσαμικός νίκησε μόνο στα 3 από τα 7 πρώτα παιχνίδια ενώ γνώρισε και μία ήττα-σοκ με 3-0 από τον Κουμπέ. Πιο “δεμένος” σαν ομάδα ο Παγχανιακός δεν απέφυγε και αυτός την ήττα από τον Θησέα μόλις την 3η αγωνιστική ενώ έφερε και ένα ακόμα “Χ” στο Ακρωτήρι. Ομως με μία ντουζίνα νίκες σερί αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα και με +2 βαθμούς από τον Κισσαμικό (44 έναντι 42) τον οποίο αντιμετώπισε στο Κολυμπάρι αρχές Φεβρουαρίου στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Σε αυτό το ντέρμπι που υπήρξε γενικός ξεσηκωμός αν και προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5λεπτο τελικά η ομάδα του Καστελίου με μία επιβλητική εμφάνιση επικράτησε 4-1, πέρασε πρώτη και έβαλε γερά θεμέλια για τον τίτλο από τη στιγμή που απέκτησε προβάδισμα στην ισοβαθμία. Ο υπογράφων ήταν γήπεδο σε ένα αγώνα που συνοδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βοζινάκη σε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο 69’ -γύρισε η γλώσσα του- αλλά μαζί με τον γιατρό του αγώνα υπήρχαν και τα μέλη της ΕΠΣΧ Γ. Βούρβαχης (πρόεδρος) και Στ. Σπυριδάκης επίσης γιατροί που επενέβησαν έγκαιρα. Ηταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου είχαμε μεγάλη ένταση και 2 αποβολές.
Την 21η αγωνιστική ο Παγχανιακός σκόνταψε απέναντι στον Κρ. Αστέρα (0-1 με γκολ, του Χαιρεκάκη και χαμένο πέναλτι του Κοντεκά) αλλά την επόμενη μέρα και ο Κισσαμικός άφησε δύο βαθμούς στα Νεροκούρου απέναντι στον Ηρακλή έτσι αντί για 4 η διαφορά πήγε στους 2 βαθμούς. Τέσσερις αγωνιστικές αργότερα λίγο πριν τη λήξη των αγώνων η διαφορά ετοιμαζόταν να πάει ξανά στους 4. Ομως στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος ισοφάρισε μέσα στο Κολυμπάρι τον Κισσαμικό σε 1-1 και ο Ζωιδάκης στο ίδιο λεπτό (90+1’) έδωσε τη νίκη στον Παγχανιακό στα Νεροκούρου -1-0 επί του Κουμπέ- με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ισοβαθμίσουν στην κορυφή. Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη η ομάδα της Νέας Χώρας άφησε δύο βαθμούς στον Αλικιανό (2-2 με τον Κανδανολέοντα) αλλά την προτελευταία με το 1-1 του Κισσαμικού στην Σούδα απέναντι στον τοπικό Αρη οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν ξανά στην πρώτη θέση. Ομως πλέον είχε κριθεί ουσιαστικά ο τίτλος και με το 5-1 στο φινάλε επί του Θησέα οι Καστελιανοί πανηγύρισαν ένα ιστορικό αλλά και πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που κρίθηκε στην ισοβαθμία.
Ο Κισσαμικός συγκέντρωσε 87 βαθμούς με 27 νίκες, 6 ισοπαλίες και μονάχα μία ήττα ενώ είχε την καλύτερη επίθεση με 114 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 21 όσα και ο Παγχανιακός.
Χρησιμοποίησε 22 παίκτες από τους οποίους οι 13 αποτελούσαν τον βασικό κορμό ενώ άλλοι 6 είχαν κάμποσες συμμετοχές και παρουσιάζονται στο διπλανό σχεδιάγραμμα (4-4-2).
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
Προπονητής ο Γιάννης Ξενάκης με πολύ μεγάλη θητεία ως παίκτης στην Ιωνία ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο να χτίσει μία ομάδα από την αρχή. Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος κατάφερε να ενώσει τα ακριβά εκείνα κομμάτια σε ένα… παζλ για δυνατούς λύτες. Μάλιστα θυμάται ένα φιλικό με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο ομάδων όπου ο αείμνηστος Ευγένιος Γκέραρντ βλέποντας την ομάδα του να νικάει με μεγάλη δυσκολία 2-1 αναρωτήθηκε: “Αυτή η ομάδα που αντιμετωπίζουμε δεν παίζει Β’ Εθνική αλλά μόνο τοπικό, είστε σίγουροι;”
Ο πρόεδρος Χάρης Κοντοπυράκης θυμάται ότι του στοίχησε πολλά λεφτά εκείνο το πρωτάθλημα και ακόμα τα 3.000 εισιτήρια που έκοψε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Παγχανιακό στο Κολυμπάρι. Από σύμπτωση δίπλα του βρίσκεται ο αντίπαλος τότε προπονητής Σπύρος Κτενιαδάκης που επιβεβαιώνει ότι ήταν ο πιο πολύς κόσμος που έχει δει ποτέ σε αγώνα τοπικού.
Μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του τοπικού ο Γιάννης Τσέκας ήρθε τότε στα 23 του (γεν. 1970) από τον Μινώταυρο ως πρώτος σκόρερ και αναδείχθηκε ξανά κορυφαίος “μπομπέρ” της κατηγορίας. Οπως λέει οι παίκτες που είχε τότε ο Κισσαμικός ήταν για παραπάνω κατηγορία ενώ θυμάται έντονα και αυτός το ντέρμπι στο Κολυμπάρι όπου ο Βοζινάκης “κατάπιε τη γλώσσα του”.
Με κορυφαίες στιγμές του Κισσαμικού έχει συνδέσει το όνομα του ο εκ Τρικάλων (Καλαμπάκα) προερχόμενος Βασίλης Γκούμπλιας. Ηρθε στο ΠΒΚ με μετάθεση όταν υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία από την άλλη άκρη της χώρας (Δράμα) την περίοδο 1992-93 σε ηλικία 26 ετών (γεν. 1966) και φόρεσε αρχικά τη φανέλα του Παγχανιακού. Ενα χρόνο μετά βρέθηκε στο Καστέλλι όπου ως βασικό αμυντικό χαφ πανηγύρισε τον τίτλο ενώ ως προπονητής της ομάδας 18 χρόνια μετά την οδήγησε αρχικά σε ένα ακόμα τίτλο στο τοπικό και σε άνοδο στη Δ’ Εθνική και στη συνέχεια σε νέα άνοδο στη Γ’ Εθνική το 2012-13.
Πλέον είναι γυμναστής στην Κάλυμνο ενώ έγραψε ιστορία και στους πάγκους ΑΟ Τρικάλων και Μετέωρων Καλαμπάκας -ως παίκτης έφθασε και στην προεθνική νέων. Για τον πρώτο τίτλο του Κισσαμικού σημειώνει ότι είχε συμπαίκτες τους καλύτερους και θυμάται και αυτός το περιστατικό με τον Βοζινάκη αλλά και την ευρύ νίκη στον αγώνα που έκρινε τον τίτλο στο Κολυμπάρι. “Από την θητεία μου στα Χανιά κράτησα πολλές φιλίες μέχρι σήμερα και έχω επαφές με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες μου”
Δεύτερος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Χρήστος Μπέκας που τότε σε ηλικία 33 ετών (γεν. 1961) διένυε τις πιο ώριμες σεζόν της τεράστιας καριέρας του. Επαιζε τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην επίθεση ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε αγώνα. “Ο Κισσαμικός είχε δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα και έχω να λέω ότι υπήρξε από τις πιο συνεπείς ομάδες που συνάντησα στην ποδοσφαιρική πορεία μου. Ολοι μας πήραμε ότι είχαμε συμφωνήσει ενώ αξέχαστο ήταν το καθοριστικό παιχνίδι με τον Παγχανιακό στο Κολυμπάρι” λέει.
Ο Χρήστος Παπαδογιάννης επίσης σε ηλικία 33 ετών (γεν. 1961) μετά από μία πολυετή θητεία στον ΑΟΧ και μία στάση στον Πανιώνιο ήρθε στο Καστέλι και ήταν ουσιαστικά ο μοναδικός τερματοφύλακας της ομάδας. Μάλιστα στον αγώνα με τον Κρ. Αστέρα που δεν μπόρεσε να αγωνισθεί λόγω τραυματισμού στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση χρέη τερματοφύλακα έκανε ο… οπισθοφύλακας Μανώλης Κουρομιχελάκης γνωστός και ως “Αμαζόνιος” συμπαίκτης του χρόνια στον ΑΟΧ.
Ο 26χρονος Αχιλλέας Βουγιουκαλάκης (γεν. 1968) είχε αφήσει δείγματα γραφής ως ένα πολύ αξιόλογο ταλέντο προερχόμενο μάλιστα από τον Παγχανιακό. “Ηξερα αρκετά παιδιά από τον Παγχανιακό ενώ είχα υπάρξει και συμπαίκτης με πολλούς από αυτούς. Ετσι ήμουν σίγουρος πως θα ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα και πράγματι ήταν μία συναρπαστική διοργάνωση αλλά τελικά καταφέραμε και πήραμε τον τίτλο στο Καστέλλι”
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τον ΑΟΧ πήρε πρωτάθλημα με τον Πλατανιά την προηγούμενη χρονιά και ήρθε στο Καστέλλι όπου έζησε ανάλογες στιγμές. Θυμάται που έχασε μερικά παιχνίδια στην αρχή καθώς στην προετοιμασία τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο μαζί με τον Μπιτχαβά. Ο Γιάννης Αθανασιάδης (δεξί χαφ) μετά τον παρθενικό τίτλο με τον Θησέα ευτύχησε να συνδυάσει την παρουσία του και με τον πρώτο τίτλο του Κισσαμικού. Μάλιστα είχε την εντύπωση ότι ήταν αήττητο το πρωτάθλημα ίσως επειδή δεν έπαιξε στον αγώνα με τον Κουμπέ.
Σε ηλικία 19 ετών ο σημερινός υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης (γεν. 1975) είχε αρχίσει να κάνει τις πρώτες του συμμετοχές στα πλάγια της άμυνας. Θυμάται και αυτός το συμβάν με τον Βοζινάκη άλλωστε παρότι στον πάγκο στην άλλη πλευρά ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν για βοήθεια αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης. “Δεν ξέραμε τι ακριβώς να κάνουμε είναι μία πολύ δυνατή εικόνα από την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Επίσης θυμάμαι την πολύ σκληρή προπόνηση με αττελείωτο τέξιμο και τους πολύ έμπειρους παίκτες που ήρθαν τότε στο Καστέλλι”
Η πορεία προς τον τίτλο
1993-94 42ο Πρωτάθλημα ΕΠΣ Χανίων
Α’ γύρος
-1η αγωνιστική (19/9/93)
Παγχανιακός – Κισσαμικός 2-2 (19’ Μαλαμαδάκης, 73’ Βοζινάκης Ν. – 8’, 55’ Τσέκας). Αποβλήθηκαν Αθητάκης (Π.) στο 21’ και Αθανασιάδης (Κ.) στο 67’
-2η αγωνιστική (6/10)
Κισσαμικός* – Πανακρωτηριακός 0-0. Στο 54’ ο Βουγιουκαλάκης εκτέλεσε πέναλτι στο δοκάρι.
-3η αγωνιστική (13/10)
Ικαρος Χ. – Κισσαμικός 0-1 (85’ Σγουρομάλλης). Ο αγώνας όπως και οι περισσότεροι δεν έγιναν στις 3/10 καθώς υπήρχε πρόβλημα με τους ορισμούς των διαιτητών από την ΕΟΔ ΕΠΟ και όχι από την ΤΕ του ΣΔΠΧ/ΕΠΣΧ
-4η αγωνιστική (16/10)
Κισσαμικός*-Ηρακλής Ν. 3-0 (30’ Κρητικός, 62’ Βουγιουκαλάκης, 77’ Μπέκας). Στο 79’ ο Μ. Καλανδράνης (Η.) αστόχησε σε πέναλτι.
-5η αγωνιστική (23/10)
Κουμπές – Κισσαμικός 3-0 (25’ Μάνης, 56’ πεν., 71’ πεν. Σχοιναράκης)
-6η αγωνιστική (31/10)
Κισσαμικός* – Ποσειδών Τσ. 5-0 (5’ Κοτζαμιχάλης, 33’, 71’ Κουρομιχελάκης Ιωσ., 73’ Τσέκας, 85’ Γκούμπλιας)
-7η αγωνιστική (10/11)
Κισσαμικός* – Γρανίτης 1-1 (61’ Τσέκας – 20’ Ηλιάκης)
-8η αγωνιστική (14/11)
Πανιώνιος – Κισσαμικός 0-4 (14’ Κοτζαμιχάλης, 22’ Τσέκας, 31’, 80’ πεν. Μπέκας)
-9η αγωνιστική (20/11)
Κισσαμικός – ΕΘΚ 12-0 (3’, 13’, 23’, 34’ Μπέκας, 8’, 18’, 60’, 71’, 73’ πεν. Τσέκας, 43’ Αθανασιάδης, 50’ Κουρομιχελάκης Μ., 73’ Σγουρομάλλης)
-10η αγωνιστική (28/11)
Τιτάν – Κισσαμικός 1-6 (90’ Κουτσορινάκης – 5’, 20’, 70’ Τσέκας, 15’ Βουγιουκαλάκης, 37’ Αθανασιάδης, 47’ Γκούμπλιας)
-11η αγωνιστική (4/12)
Κισσαμικός – Μινώταυρος 4-0 (32’ Μπέκας, 51’ Αθανασιάδης, 58’, 67’ Τσέκας)
-12η αγωνιστική (12/12)
Κανδανολέων – Κισσαμικός 1-2 (82’ πεν. Βουρλάμης – 46’ Παπαδόπουλος, 70’ Τσέκας)
-13η αγωνιστική (18/12)
Κισσαμικός – ΑΟΔΑ 7-2 (10’, 13’ Τσέκας, 41’, 57’ Διακάκης, 47’, 55’ Βουγιουκαλάκης, 60’ Παπαδόπουλος – 34’ Κοντογιάννης, 36’ Καλαϊτζάκης)
-14η αγωνιστική (9/1/94)
Απόλλων – Κισσαμικός 0-6 (25’ Κρητικός, 61’ αυτογκόλ, 67’ Μπιτχαβάς, 75’ Τσέκας, 79’ Παπαδόπουλος, 87’ Καρτσωνάκης)
-15η αγωνιστική (15/1)
Κρ. Αστέρας – Κισσαμικός 2-4 (41’ Ασημίνας, 87’ Σουχλάκης – 35’, 77’ Κρητικός, 42’ Τσέκας, 62’ πεν. Μπέκας)
-16η αγωνιστική (23/1)
Κισσαμικός – Αρης Σ. 2-1 (40’ Διακάκης, 57’ Παπαδόπουλος – 56’ Κονταξάκης)
-17η αγωνιστική (30/1)
Θησέας – Κισσαμικός 0-3 (3’ Σγουρομάλλης, 15’ πεν. Μπέκας, 62’ Τσέκας)
Β’ γύρος
-18η αγωνιστική (6/2)
Κισσαμικός – Παγχανιακός 4-1 (16’ Αθανασιάδης, 35’ αυτογκόλ Σταυρουλάκης από κόρνερ Μπιτχαβά, 42’ Τσέκας, 61’ Κρητικός – 5’ Βοζινάκης). Κόκκινες: 69’ Ασημίνας (Κ.) και στην 14λεπτη διακοπή που ακολούθησε ο Αθητάκης (Π.).
-19η αγωνιστική (12/2)
Πανακρωτηριακός – Κισσαμικός 0-1 (65’ Μπέκας). Κόκκινες: Σταμπολάκης Α. και Φραντζολάκης (Π.)
-20η αγωνιστική (19/2)
Κισσαμικός – Ικαρος Χ. 6-0 (21’ Κρητικός, 24’, 30’, 79’ Τσέκας, 66’ Αθανασιάδης, 69’ Γκούμπλιας)
-21η αγωνιστική (27/2)
Ηρακλής Ν. – Κισσαμικός 1-1 (47’ πεν. Παπαδομανωλάκης – 48’ Μπέκας)
-22η αγωνιστική (5/3)
Κισσαμικός – Κουμπές 5-1 (15’, 80’ Αθανασιάδης, 55’ Τσέκας, 65’ Διακάκης, 90’ Μπέκας – 31’ Μάνης)
-23η αγωνιστική (12/3)
Ποσειδών Τσ. – Κισσαμικός 1-3 (69’ Κοτζαμιχάλης – 3’, 63’ Τσέκας, 10’ Βουγιουκαλάκης)
-24η αγωνιστική (20/3)
Γρανίτης – Κισσαμικός 0-1 (80’ πεν. Μπέκας)
-25η αγωνιστική (26/3)
Κισσαμικός – Πανιώνιος 1-1 (83’ πεν. Μπέκας – 90+1’ Τερεζάκης Μ.). Αποβλήθηκε ο Φυτράκης (Π.)
-26η αγωνιστική (3/4)
ΕΘΚ – Κισσαμικός 0-4 (16’ Αθανασιάδης, 21’ Τσέκας, 45’ Κρητικός, 75’ Διακάκης)
-27η αγωνιστική (10/4)
Κισσαμικός – Τιτάν 3-0 (45’, 76’ Μπέκας, 48’ Διακάκης). Αποβλήθηκε ο Κρητικός (Κ.)
-28η αγωνιστική (17/4)
Μινώταυρος – Κισσαμικός 1-4 (84’ Φαντριδάκης Στ.Α. – 9’ Ασημίνας, 55’ Βουγιουκαλάκης, 68’, 87’ Τσέκας)
-29η αγωνιστική (23/4)
Κισσαμικός – Κανδανολέων 5-0 (8’, 37’ Τσέκας, 12’, 25’ Σγουρομάλλης, 16’ Διακάκης)
-30η αγωνιστική (7/5)
ΑΟΔΑ – Κισσαμικός 0-5 (16’, 30’ πεν. Τσέκας, 49’ Μπέκας, 53’, 80’ Διακάκης)
-31η αγωνιστική (15/5)
Κισσαμικός – Απόλλων 1-0 (28’ Διακάκης). Στο 63’ ο Μπέκας έχασε πέναλτι.
-32η αγωνιστική (21/5)
Κισσαμικός – Κρ. Αστέρας 2-0 (45’ πεν. Βουγιουκαλάκης, 85’ Τσέκας). Στο 44’ ο Κοτρωνάκης απέκρουσε πέναλτι του Μπέκα.
-33η αγωνιστική (29/5)
Αρης Σ. – Κισσαμικός 1-1 (53’ Γιακουμάκης – 10’ Μπιτχαβάς)
-34η αγωνιστική (4/6)
Κισσαμικός – Θησέας 5-1 (24’ πεν. Βουγιουκαλάκης, 62’ Γκούμπλιας, 72’ Τσέκας, 65’ Μπιτχαβάς, 90’ Κρητικός – 45’ Παπαδάκης). Κόκκινες: Βερναδάκης, Ψίλογλου (Θ.)
Κύπελλο Χανίων
Β’ φάση (5/9/93)
Κισσαμικός* – Κεραμειά 5-0 (7’ Γιαννούτσος, 10’, 29’ Σγουρομάλλης, 11’, 30’ Μπέκας)
Γ’ φάση (12/9)
Κισσαμικός* – Κανδανολέων 2-0 (10’, 37’ Μπέκας)
Προημιτελικά (8/12)
Κισσαμικός – Ιωνία 0-1 (44’ Τραμπακόπουλος)
Σημ.: Στα παιχνίδια με αστερίσκο ο Κισσαμικός χρησιμοποίησε ως έδρα το γήπεδο Ταυρωνίτη ενώ στα υπόλοιπα του Κολυμπαρίου.
Οι πρωταθλητές
Παίκτης Θέση Συμ.(βασ.) Γκολ
Τσέκας Ιωάννης Ε 34(33) 37
Βουγιουκαλάκης Αχιλλέας Μ 34(33) 8
Παπαδογιάννης Χρήστος Τ 33(33) –
Μπέκας Χρήστος ΑήΕ 31(31) 18
Γκούμπλιας Βασίλης ΜΑ 31(28) 4
Κρητικός Ιωάννης Μ 29(29) 8
Αθανασιάδης Ιωάννης Μ 25(25) 8
Μπιτχαβάς Θόδωρος Μ 25(24) 3
Ασημίνας Γιώργος Α 23(23) 1
Παπαδόπουλος Ιωάννης ΜΑ 22(21) 4
Διακάκης Τάκης Ε 22(19) 10
Κουρομιχελάκης Μανώλης Α 22(16) 1
Σγουρομάλλης Γιώργος ΜΕ 21(14) 5
Κοτζαμιχάλης Ιωάννης Α 16(12) 2
Βαρουχάκης Κώστας ΜΑ 15(11) –
Γιαννούτσος Μιχάλης Α 15(8) *
Κουρομιχελάκης Ιωσήφ Ε 13(7) 2
Καρμπαδάκης Γιώργος Α 9(6) –
Ξηρουχάκης Νίκος Μ 5(1) –
Καρτσωνάκης Θεοχάρης Ε 2(0) 1
Δαρατσιανός Χαραλαμπος Α 2(0) –
Ηλιάκης Δημήτρης Τ 1(0) –
Σημ.: Ο Γιαννούτσος σκόραρε μόνο στο κύπελλο.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΆ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!