Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024

Ομάδες που έγραψαν ιστορία: Θησέας Περιβολίων 1991-92

Ο παρθενικός τίτλος στην “τελευταία παράσταση” του Γιάννη Δαμανάκη

Μία 11άδα του πρωταθλητή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Σκινέ (4-1) στο ξερό τότε και αγνώριστο γήπεδο των Περιβολίων. Ορθιοι από αριστερά: Δαμανάκης Ι., Γιανναράκης Π., Μπραουδάκης Αντ., Ψίλογλου Μ., Κοτζαμιχάλης Στ., Κοτζαμιχάλης Ι.. Καθιστοί: Αρτζουχαλτζής Σπ., Μπιτχαβάς Θ., Ορφανίδης Θ., Φατζικμανώλης Γ., Αθανασιάδης Ι.

Πριν περίπου 30 χρόνια ο Θησέας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας. Ηταν μία σημαδιακή σεζόν αφού με τη φανέλα του κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 40 ετών ο κορυφαίος Χανιώτης ποδοσφαιριστής και ένας από τους σημαντικότερους που ανέδειξε η Κρήτη, ο Γιάννης Δαμανάκης.

Η ομάδα των Περιβολίων είχε μόλις υποβιβαστεί από το περιφερειακό -στο οποίο βρέθηκε την τελευταία στιγμή νικώντας σε μπαράζ με 1-0 τον Κρ. Αστέρα με τον οποίο είχαν ισοβαθμίσει στην 3η θέση στην Α’ Χανίων το 1989-90. Έτσι την περίοδο 1991-92 οι τρεις ομάδες που είχαν επιστρέψει στο τοπικό (Θησέας, Πλατανιάς, Ικαρος Χ.) έδειχναν να είναι οι βασικοί διεκδικητές και ειδικά οι δύο πρώτοι.

Η ομάδα των Περιβολίων με προπονητή τον Μιχάλη Μαλαξιανάκη, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα νικώντας μόλις την 3η αγωνιστική στο ντέρμπι 2-0 τον Πλατανιά τον οποίο είχαν αποκλείσει ένα μήνα νωρίτερα και από το κύπελλο. Ο Πλατανιάς μία εβδομάδα πριν είχε ηττηθεί μάλιστα εντός 0-1 από τον Ικαρο με γκολ του Πετρομανωλάκη και στην πραγματικότητα η ομάδα που τις πρώτες 11 αγωνιστικές βρέθηκε στο κυνήγι των Περβολιανών ήταν ο Πανιώνιος από το Κουμ Καπί με προπονητή τον Θανάση Ζησάκη.

Ομως την 12η με την ήττα 4-2 από τον Παγχανιακό οι “κυανέρυθροι” βγήκαν νοκ άουτ. Αλλωστε ο απρόβλεπτος σύλλογος της Νέας Χώρας του παίκτη-προπονητή Κώστα Ανδρεαδάκη ήταν και η μοναδικός που έμεινε αήττητος στον α’ γύρο από τον Θησέα αποσπώντας του ισοπαλία 1-1.

Στο φινάλε του α’ γύρου η ομάδα των Περιβολίων κατέκτησε με σχεδόν το απόλυτο τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς σε 17 αγώνες στην τελευταία σεζόν με βαθμολογία 2-1-0. Η μόνη ομάδα που έδειχνε πλέον να την απειλεί ήταν ο Πλατανιάς του Νίκου Αναγνωστάκη που δεν ξανάχασε από την 4η αγωνιστική και ανέβηκε 2ος με 28 βαθμούς στο α’ μισό του πρωταθλήματος. Την 20η αγωνιστική (αρχές Φλεβάρη) στον Πλατανιά είχαμε το ντέρμπι κορυφής με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν μόνο νίκη για να πλησιάσουν στους 3 βαθμούς. Τελικά όχι μόνο ηττήθηκαν -με το παρθενικό γκολ του Γιάννη Κοτζαμιχάλη λίγο πριν το φινάλε- αλλά μία εβδομάδα μετά είχαμε Κρ. Αστέρας – Πλατανιάς 4-3 και έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +9 (41 με 32). Πλέον ο Θησέας είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά τον τίτλο και προσπάθησε να διατηρήσει και το αήττητο. Παρότι στη συνέχεια είχε 5 απώλειες βαθμών -ισάριθμες ισοπαλίες- κατάφερε πράγματι να τερματίσει αήττητος. Στην πραγματικότητα μόνο 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη ήττα με τον γηπεδούχο Κανδανολέοντα να προηγείται δύο φορές με σκόρερ τον Βουρλάμη και τελικά να ισοφαρίζεται στο 88’ με το γκολ του Γιάννη Κοτζαμιχάλη! Ενα σέντερ μπακ που με τα μόλις δύο τέρματα του εκείνη την χρονιά “σφράγισε” τίτλο και αήττητο!

Ο Θησέας συγκέντρωσε συνολικά 62 βαθμούς με 28 νίκες και 6 ισοπαλίες και την καλύτερη επίθεση και άμυνα (91-18 τερματα), με 13 περισσότερους βαθμούς από τον 2ο Πλατανιά. Ο τελευταίος πάντως είχε και μία αφαίρεση 3 βαθμών καθώς την προτελευταία αγωνιστική αποχώρησε στο 62’ από τον αγώνα με τον Ηρακλή Νεροκούρου διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία του Τραχαλάκη!

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 22 παίκτες και άλλοι 3 έκατσαν στον πάγκο. Από αυτούς οι 12 συν τον Φαντριδάκη -πήγε φαντάρος και έχασε τον β’ γύρο- αποτελούσαν τον βασικό κορμό και αυτοί εικονίζονται στο διπλανό σχεδιάγραμμα (3-5-2) μαζί με άλλους πέντε που είχαν τουλάχιστον 6 συμμετοχές.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Ο Μιχάλης Μαλαξιανάκης τη δεκαετία του ‘70 υπήρξε ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς ξεκινώντας από την Ιωνία και φθάνοντας στον ΠΑΟΚ και τον ΑΟΧ όπου όμως στάθηκε πολύ άτυχος διότι σοβαροί τραυματισμοί λειτούργησαν ανασταλτικά για την επίτευξη μίας πολύ πιο σημαντικής καριέρας. Ως προπονητής ξεκίνησε την δεκαετία του ‘80 και συνέδεσε το όνομα του με σημαντικές διακρίσεις: με την ανάδειξη σπουδαίων παικτών μετά την επαναδραστηριοποίηση της Ατλαντίδας, με τις Αρτέμιδες, με το ξεκίνημα του Πανακρωτηριακού και ακόμα με Ιδομενέα, Κορωνίδα, Γρανίτη κ.α. μέχρι που σταμάτησε πριν περίπου μία δεκαετία. Για τον Θησέα εκείνης της σεζόν τον οποίο ανέλαβε από τον Μάϊο του 1991 σε ηλικία 35 ετών (γεν. 1956) θυμάται την πολύ καλή συνεργασία με τον Βαγγέλη Τογκουσίδη και την διοίκηση της ομάδας. “Οτι είχα ζητήσει μου το είχαν φέρει: τον Μπιτχαβά, τον “Τζώρτζη” ενώ βρήκα και μερικά πολύ αξιόλογα ταλέντα όπως πχ τον Ορφανίδη που δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Μάλιστα θεωρώ ότι αν την επόμενη σεζόν στο περιφερειακό η ομάδα είχε στηρίξει περισσότερο το υλικό αυτό θα είχε παρουσιάσει ακόμα καλύτερη πορεία τα επόμενα χρόνια”.

Από τους παίκτες ο Θοδωρής Ορφανίδης ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών στην α’ ομάδα του Θησέα και τότε στα 17 του χρόνια (γεν. 1975) κάλυπτε την δεξιά πλευρά όπως και στην Μικτή ΕΠΣΧ των εφήβων που κατέκτησε τον τίτλο στην Κρήτη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου μάλιστα νίκησε τον Πειραιά 2-0. Ο ίδιος έπαιξε μέχρι τα 25 του χρόνια και συνέχισε σε Ικαρο Χ., Παλαιόχωρα, Παγχανιακό.

Συνομήλικος του με παρόμοια πορεία ο Γιώργος Φατζικμανώλης αφού κάλυπτε την αριστερή πλευρά και ήταν και αυτός βασικό στέλεχο της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣΧ (όπως και ο επίσης συμπαίκτης του στον Θησέα Μπραουδάκης) δίπλα στον Κ. Κιάσσο, τον Γ. Μαρκουλάκη, τον Μιχ. Σεληνιωτάκη και άλλους σπουδαίους παίκτες σε μία δύσκολη δεκαετία που ακόμα και η Γ’ Εθνική έμοιαζε υψηλός στόχος για τις χανιώτικες ομάδες. Ο Φατζικμανώλης μπορεί πολύ νωρίς σε ηλικία 21 ετών να σταμάτησε ως παίκτης όμως από το 2006 -αρχικά στον νεοσύστατο ΑΟΠ- μέχρι σήμερα αποτελεί διοικητικά ένα πολύτιμο και ακούρατο “εργάτη” του ποδοσφαίρου της περιοχής των Περιβολίων.

Στην άμυνα δέσποζαν τα δύο από τα τρία αδέλφια Κοτζαμιχάλη και όπως γράψαμε πιο πάνω ο μεσαίος, ο Γιάννης Κοτζαμιχάλης (γεν. 1966) πέτυχε 2 καθοριστικά τέρματα. Απέναντι στον Πλατανιά στον β’ γύρο μάρκαρε τον Στέλιο Βαρουξάκη που εκείνη τη χρονιά με 36 γκολ ήταν ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος. “Θυμάμαι ότι “σκοτωνόμαστε” στο παιχνίδι με τον Βαρουξή αλλά τελικά ήμουν εγώ που πέτυχα το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση ενώ είχα και δοκάρι νωρίτερα. Ενώ με τον Κανδανολέοντα διατηρήσαμε το αήττητο με το γκολ το οποίο σημείωσα στο τέλος με πλασέ έπειτα από φάουλ του Δαμανάκη”. Πολύ μεγάλη παρουσία στα χανιώτικα γήπεδα ο Γιάννης Κοτζαμιχάλης αφού έπαιξε μέχρι τα 42 του χρόνια σε διάφορες ομάδες. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Σταύρος Κοτζαμιχάλης (γεν. 1960) αγωνίσθηκε κυρίως στον Θησέα επί σειρά ετών και αυτός ενώ στην ομάδα υπήρχε και ο βενιαμίν Δημήτρης (γεν. 1967) που έπαιζε σε όλες σχεδόν τις θέσεις.

Ο Γιάννης Αθανασιάδης ήρθε το Φθινόπωρο του 1990 στα 20 του χρόνια (γεν. 1970) από την Χέλσιμποργκ της Σουηδίας για τον ΑΟ Χανιά μαζί με τον αδελφό του Ανέστη -που έφθασε μέχρι Α’ Εθνική- και ένα χρόνο μετά βρέθηκε στα Περιβόλια. Υπερπολύτιμος παίκτης συνέδεσε το όνομα του με τα δύο πρώτα πρωταθλήματα του Θησέα ενώ ενδιάμεσα έγραψε ιστορία και με τον Κισσαμικό που το 1993-94 κατέκτησε επίσης το παρθενικό του τίτλο. Επαιζε κυρίως στην αριστερή πλευρά σε όλο το μήκος του γηπέδου. Ζει πλέον στη Σουηδία και είναι ο γιος του που ακολουθεί τα… ποδοσφαιρικά του χνάρια.

Από τα σπλάχνα του Θησέα ο Πέτρος Γιανναράκης βρέθηκε από την εφηβεία του στην α’ ομάδα το 1988 και σε ηλικία 18 ετών (γεν. 1974) ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές -μαζί με τον Δαμανάκη. Από τους κορυφαίους παίκτες που έχει αναδείξει η ευρύτερη περιοχή μια ζωή μέσα στα γήπεδα καθώς συνεχίζει πλέον ως προπονητής. Οπως σημειώνει υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες τότε και για αυτό άλλωστε κατακτήθηκε αήττητος ο τίτλος.

Ο προερχόμενος από τον Ηρακλή Νεροκούρου Γιώργος Φαντριδάκης (πιο γνωστός ως “Τζώρτζης”) ήρθε εκείνη τη χρονιά στον Θησέα σε ηλικία 24 ετών (γεν. 1967) και τον βοήθησε σημαντικά με τα γκολ που πέτυχε πριν τον καλέσει η… πατρίδα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Οπως επισημαίνει το γεγονός ότι έπαιξε δίπλα σε παίκτες όπως ο Δαμανάκης και ο Μπιτχαβάς ήταν πολύ σημαντικό ενώ λόγω της παρουσίας των παικτών αυτών το τοπικό τότε είχε ομάδες που αντιστοιχούν στις σημερινές της Γ’ Εθνικής.

Αν και… πυροσβέστης ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής “πέταγε φωτιές” και ήταν ο πρώτος σκόρερ του Θησέα με 21 γκολ. Οι πρώτοι εκείνη τη σεζόν στην Α’ Χανίων: Παπαδάκης Β. (Κρ. Αστέρας) 40 γκολ, Βαρουξάκης Στ. (Πλατανιάς) 36, Παπαδάκης Β. (Ηρακλής Σκ.) 23, Τριανταφυλλόπουλος Μ. (Κισσαμικός) 21, Αρτζουχαλτζής Σπ. (Θησέας) 21.

Αν και… πυροσβέστης ο Σπύρος Αρζτουχαλτζής “πέταγε φωτιές” καθώς υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Χανιώτες σκόρερ τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90. Αρκετά ώριμος τότε σε ηλικία 26 ετών (γεν. 1966) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 γκολ. Αλλωστε από 14 ετών έπαιζε στην α’ ομάδα καθώς αποτελουσε γέννημα-θρέμμα στα Περιβόλια τα οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών πριν σταματήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εξαίρεση μία θητεία του το 1986-87 στη Δ’ Εθνική με τον Μινώταυρο και στα τελειώματα της καριέρας του στον ΑΟΧ 2004. Γνωστός προπονητής με θητεία σε διάφορες ομάδες.

O διεθνής Γιάννης Δαμανάκης τέλος, δεν χρειάζεται συστάσεις. Μετά από μία τεράστια καριέρα σε ΠΑΟΚ συνέχισε σε Μακεδονικό, ΕΑΡ, ΑΟΧ και Πλατανιά. Το καλοκαίρι του 1991 σε ηλικία 39 ετών (γεν. 1952) κλήθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια του προέδρου Βαγγέλη Τογκουσίδη στον Θησέα μας λέει και έτσι ξανάπαιξε στο τοπικό Χανίων μετά από 24 χρόνια!

Βρήκε αρκετά καλά παιδιά και ποδοσφαιριστές και έτσι θεωρεί ότι ο τίτλος ήταν ένα φυσιολογικό επακόλουθο. “Το ποδόσφαιρο είναι απλό αλλά καμιά φορά εμείς που ασχολούμαστε με αυτό το κάνουμε δύσκολο επειδή δεν έχουμε την υπομονή να δουλέψουμε όπως πρέπει και ζητάμε άμεσα αποτελέσματα” σημειώνει.

Η πορεία προς τον τίτλο

Ο πρωταθλητής ΕΦΑ Θησέας Περιβολίων σε πλήρη παράταξη. Από αριστερά στην πρώτη σειρά διακρίνονται: Μαλαξιανάκης Μιχάλης (προπονητής), Κοντουδάκης Γιώργος, Κοτζαμιχάλης Σταύρος, Κοτζαμιχάλης Γιάννης, Προεστάκης Στέλιος, Ψίλογλου Μιχάλης, Σταμπολάκης Μανώλης, Γιανναράκης Μανώλης, Μπραουδάκης Αντώνης. Στην πίσω σειρά: Αρζουχαλτζής Σπύρος, Μπιτχαβάς Θόδωρος, Ορφανίδης Θοδωρής, Φατζικμανώλης Γιώργος, Κοκολάκης Νίκος, Αθανασιάδης Γιάννης, Φαντριδάκης Γιώργος, Γιανναράκης Πέτρος, Δαμανάκης Γιάννης.

1991-92 40ο Πρωτάθλημα ΕΠΣ Χανίων

Α’ γύρος

-1η αγωνιστική (28/9/1991)
Θησέας – Αρης Β. 4-0 (24’ Αθανασιάδης, 50’, 86’ πεν. Αρτζουχαλτζής, 79’ Δαμανάκης)
-2η αγωνιστική (6/10)
Κισσαμικός – Θησέας 1-2 (77’ Σεϊτανίδης – 40’ Αρτζουχαλτζής, 50’ αυτογκόλ Σημαντηράκης)
-3η αγωνιστική (13/10)
Θησέας – Πλατανιάς 2-0 (Μπιτχαβάς με εκτέλεση κόρνερ, Σταμπολάκης)
-4η αγωνιστική (20/10)
Παγχανιακός – Θησέας 1-1 (65’ Μπαδιερίτης – 32’ Γιανναράκης Μ.)
-5η αγωνιστική (30/10)
Θησέας – Αρης Σ. 4-2 (44’, 72’ Φατζικμανώλης, 59’, 81’ Δαμανάκης)
-6η αγωνιστική (3/11)
Ικαρος Χ. – Θησέας 0-1 (66’ Φαντριδάκης)
-7η αγωνιστική (10/11)
Ηρακλής Ν. – Θησέας 2-3 (2’ Μηνάς, 71’ Φαλελάκης – 26’, 38’ Φαντριδάκης, 31’ Αθανασιάδης)
-8η αγωνιστική
Θησέας – Κρ. Αστέρας 1-0 (68’ Αρτζουχαλτζής)
-9η αγωνιστική (24/11)
Ηρακλής Σκ. – Θησέας 0-3 (35’ Δαμανάκης, 71’ Γιανναράκης Π., 76’ Φανδριδάκης)
-10η αγωνιστική (1/12)
Θησέας – ΑΟΔΑ 3-1 (12’, 32’ Αρτζουχαλτζής, 59’ Φανδριδάκης – 8’ Παπαδοκοκολάκης)
-11η αγωνιστική (11/12)
Απόλλων – Θησέας 0-5 (36’ Φαντιδάκης, 51’ πεν. Αρτζουχαλτζής, 63’, 68’ Δαμανάκης, 81’ Γιανναράκης Π.)
-12η αγωνιστική (14/12)
Θησέας – Τιτάν 7-0 (16’, 68’ Αρτζουχαλτζής, 22’ Φαντριδάκης, 63’, 78’ Γιανναράκης Π., 74’ Κοτζαμιχάλης Στ., 81’ Χατζής)
-13η αγωνιστική (22/12)
Δόξα – Θησέας 0-1 (48’ Δαμανάκης)
-14η αγωνιστική (28/12)
Θησέας – Κανδανολέων 3-0 (8’ Δαμανάκης, 34’ Ορφανίδης, 90’ Αρτζουχαλτζής)
-15η αγωνιστική (5/1/1992)
Πανιώνιος – Θησέας 0-2 (4’ Αρτζουχαλτζής, 20’ αυτογκόλ)
-16η αγωνιστική (12/1)
Θησέας – Κουμπές 6-0 (5’ Μπιτχαβάς, 42’ Ψίλογλου, 44’ Δαμανάκης, 47’ Αθανασιάδης, 56’ Γιανναράκης, 89’ Αρτζουχαλτζής)
-17η αγωνιστική (18/1)
Θησέας – Καμίνια 4-0 (11’ Φαντριδάκης, 42’, 57’ Αρτζουχαλτζής, 85’ Γιανναράκης Μ.)

Β’ γύρος

-18η αγωνιστική (25/1)
Αρης Β. – Θησέας 1-3 (70’ Μαραγκάκης – 41’ Αθανασιάδης, 53’, 62’ Φαντριδάκης)
-19η αγωνιστική (2/2)
Θησέας – Κισσαμικός 5-1 (9’, 24’, 55’ Δαμανάκης, 35’ Φαντριδάκης, 89’ Αθανασιάδης – 80’ Τριανταφυλλόπουλος)
-20η αγωνιστική (8/2)
Πλατανιάς – Θησέας 0-1 (80’ Κοτζαμιχάλης Ι.)
-21η αγωνιστική (16/2)
Θησέας – Παγχανιακός 4-0 (34’ Γιανναράκης Π., 47’ Ορφανίδης, 81’ Αρτζουχαλτζής, 82’ Δαμανάκης)
-22η αγωνιστική (23/2)
Αρης Σ. – Θησέας 0-0
-23η αγωνιστική (29/2)
Θησέας – Ικαρος Χ. 0-0
-24η αγωνιστική (7/3)
Θησέας – Ηρακλής Ν. 3-1 (10’, 60’ Κοτζαμιχάλης Δ., 86’ Γιανναράκης Π. – 31’ Παπαδομανωλάκης)
-25η αγωνιστική (15/3)
Κρ. Αστέρας – Θησέας 1-4 (86’ Παπαδάκης – 16’, 59’, 87’ Αρτζουχαλτζής, 37’ Αθανασιάδης)
-26η αγωνιστική (22/3)
Θησέας – Ηρακλής Σκ. 4-1 (7’ Αρτζουχαλτζής, 36’ Ορφανίδης, 47’, 76’ Αθανασιάδης – 45’ Παπαδάκης)
-27η αγωνιστική (29/3)
ΑΟΔΑ – Θησέας 1-1 (90’ Χονδράκης – 21’ Ορφανίδης)
-28η αγωνιστική (4/4)
Θησέας – Απόλλων 1-0 (34’ Κοτζαμιχάλης Στ.)
-29η αγωνιστική (12/4)
Τιτάν – Θησέας 1-3 (25’ Ματζοράκης – 15’ Γιανναράκης Π., 26’ Αρτζουχαλτζής, 60’ Γιανναράκης Μ.)
-30η αγωνιστική (19/4)
Θησέας – Δόξα 1-1 (44’ Αθανασιάδης – 38’ Ζαμπετάκης)
-31η αγωνιστική (3/5)
Κανδανολέων – Θησέας 2-2 (11’, 73’ Βουρλάμης – 50’ Αθανασιάδης, 88’ Κοτζαμιχάλης Ι.)
-32η αγωνιστική (10/5)
Θησέας – Πανιώνιος 4-0 (65’ Αρτζουχαλτζής, 68’ Γιανναράκης, 70’ Χατζής, 89’ Φατζικμανώλης)
-33η αγωνιστική (16/5)
Κουμπές – Θησέας 0-1 (24’ Χατζής)
-34η αγωνιστική (23/5)
Καμίνια – Θησέας 1-2 (89’ Καλαϊτζάκης Ν. – 28’, 60’ Δαμανάκης)

Κύπελλο Χανίων

-Β’ φάση (7/9/1991)
Κύδων Βατ. – Θησέας 0-3 (15’, 82’ Γιανναράκης Π., 64’ Προεστάκης)
-Γ’ φάση (11/9)
Θησέας – Πλατανιάς 2-1 (32’ πεν., 68’ Αρτζουχαλτζής – 23’ Βαρουξάκης)
-Προημιτελικά (23/10)
Θησέας – ΑΟΧ 0-1 (41’ Κοτσιφάκης). Ο Κοτσιφάκης αποβλήθηκε στο 84’

Οι πρωταθλητές

Παίκτης Θέση Συμ.(βασ.) Γκολ

Γιανναράκης Πέτρος Μ 33 (33) 9
Δαμανάκης Γιάννης Μ 33 (32) 15
Αρτζουχαλτζής Σπύρος Ε 32 (30) 21
Ορφανίδης Θεόδωρος ΜΑ 30 (30) 4
Κοτζαμιχάλης Ιωάννης Α 30 (30) 2
Κοτζαμιχάλης Σταύρος Α 29 (29) 2
Κοντουδάκης Γιώργος Τ 29 (28) –
Αθανασιάδης Ιωάννης ΜΕ 29 (26) 11
Φατζικμανώλης Γιώργος ΜΑ 29 (22) 3
Μπιτχαβάς Θόδωρος Μ 27 (25) 2
Ψίλογλου Μιχάλης Α 25 (21) 1
Προεστάκης Στέλιος ΜΑ 24 (16) *
Γιανναράκης Μανώλης ΜΑ 18 (6) 3
Κοτζαμιχάλης Δημήτρης Μ 17 (12) 2
Φαντριδάκης Γιώργος Ε 16 (16) 10
Μπραουδάκης Αντώνης Τ 8 (7) –
Χατζής Αλέκος Μ 8 (5) 3
Σταμπολάκης Εμμανουήλ Α 8 (3) 1
Δαρμαράκης Κώστας Α 4 (2) –
Κοκολάκης Νίκος Α 3 (1) –
Σακουάλος Δημήτρης Α 2 (-) –
Βουτάς Νεκτάριος Μ 1 (1) –

Στον πάγκο έκατσαν και οι: Καλογεράκης Ελευθέριος, Μπολάνης Κώστας του Γεωργίου και Κοκολάκης Βασίλης. Αλλα δύο τέρματα στο πρωτάθλημα προήλθαν από αυτογκόλ ενώ ο Προεστάκης σκόραρε στο κύπελλο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα