Η πρώτη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη «Όπως το ψωμί» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που διοργανώνει η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η αρθρογράφος – λογοτέχνις Φωτεινή Σεγρεδάκη και η φιλόλογος Ανθούλα Νταγκουνάκη – Χαρτζουλάκη. Ποιήματα θα διαβάσει η φιλόλογος Αργυρώ Δελή. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο δάσκαλος – συγγραφέας Μιχάλης Μουντάκης.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.