Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024

Παρουσιάζεται ο Οδηγός Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

Παρουσιάζεται από το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και τον Πολιτιστική Σύλλογο Αποστολιανών το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 19.00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου  ο Οδηγός Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου «ο Οδηγός Μαγειρικής περιέχει το σύνολο των συνταγών που παρουσιάστηκαν στο Φεστιβάλ, συνοδευόμενες από πλούσιο και ανεκτίμητο ιστορικό και λαογραφικό υλικό, που μας παρέδωσαν ευχαρίστως εβδομήντα επτά συλλογικότητες, από όλη την Κρήτη. Τα έσοδα από τη διάθεση του Οδηγού Μαγειρικής θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την αγορά εξοπλισμού στην κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων και την Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Θα μιλήσουν
• Εριέττα Κουρούκλη Μαθήτρια Πειραματικού Γυμνασίου
• Λένα Ηγουμενάκη Υπεύθυνη διοργάνωσης Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και συντονισμού – επιμέλειας του Οδηγού Μαγειρικής
• Ντίνα Νικολάου Chef
• Σωτήρης Δ. Μπαμπαγιούρης Managing Committee President | LOCAL FOOD EXPERTS sce
• Νανά Δαρειώτη Δημοσιογράφος, Διευθύντρια του περιοδικού γεύσης Olive και Συγγραφέας
• Νικόλαος Κασαπάκης Chef – Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης
Συντονίζει η Δημοσιογράφος Ελένη Γρηγοράκη
Ευχαριστούμε θερμά τους Πολιτιστικούς συλλόγους και τους φορείς που μας ενεπιστεύθηκαν τις συνταγές του τόπου τους,
την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη,
το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τη φιλοξενία της παρουσίασης,
τους αρωγούς για την πολύτιμη προσφορά τους
• Κρητικός Φούρνος – Γεύσεις,
• Μελισσοκομική Εταιρεία «Αττική – Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε»
• Αφοί Κασσάκη – Παραδοσιακά Κρητικά Αλλαντικά,
• Νηπιαγωγείο – Βρεφονηπιακός Σταθμός “Τα Μελισσάκια”,
• Γαλακτοκομικά-Τυροκομικά Προϊόντα “Σταματογιώργης”,
• Οινοποιείο Στραταριδάκη,
• Tsigenis Woodcraft.
Την Όλγα Δοκιανάκη, τον Τίτο Κοκολάκη, τον Λεωνίδα Κουδουμογιαννάκη, την Πόπη Πετρομιχελάκη και τον Θέμο Ρήγα για τη συμβολή τους στον “Οδηγό Μαγειρικής”.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους εθελοντές που εργάστηκαν για την έκδοση του Οδηγού Μαγειρικής
• Οργάνωση, συντονισμός και επιμέλεια έκδοσης: Λένα Ηγουμενάκη
• Επιμέλεια συνταγών: Ντίνα Νικολάου – Chef
• Σχεδιασμός εξωφύλλου, λογότυπου : Κάλλια Πλατύρραχου – Αρχιτέκτων Μηχανικός
• Σχεδιασμός έκδοσης : Λιόνα Ζαχαριάδου, Ρένα Χατζηανέστη
• Φιλολογική επιμέλεια:Χρύσα Ηγουμενάκη – Φιλόλογος,
Μαρία Λιναρίτη – Φιλόλογος
• Φωτογραφική επιμέλεια: Ιωάννα Τσουκιά.»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα