Το εστιατόριο “Norma” στο Μανχάταν παρασκευάζει 10 πανάκριβες ομελέτες το χρόνο, που γίνονται ανάρπαστες, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν τόσα χρήματα να δοκιμάσουν ένα μόνο κομματάκι για 100 δολάρια. Γιατί κοστίζει τόσο πολύ; Το υψηλό κόστος της οφείλεται στα υλικά της που δεν είναι μόνο αυγά, επίσης περιέχει έναν ολόκληρο αστακό, χαβιάρι (μόνο το χαβιάρι στην κοστίζει 650 δολάρια), κρέμα γάλακτος και σχοινόπρασο!
Ο σεφ του εστιατορίου Emile Castillo δήλωσε σχετικά με το πανάκριβο πιάτο: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πιάτο για λίγους, πεντανόστιμο και ξεχωριστό. Οι πελάτες μας το επιλέγουν ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραγγέλνουν ένα μόνο κομμάτι για 100 δολάρια. Περίπου 10 άτομα το μήνα το κάνουν αυτό, ενώ μόλις 10 το χρόνο διαλέγουν ολόκληρη την ομελέτα. Μπορεί να είναι για περιορισμένης οικονομικής επιφάνειας πελάτες, όμως έχει πέραση».