Ποδαρικό με το δεξί στο γήπεδο του Μάλεμε για τον Κισσαμικό που επικράτησε με 2-1 της Πεύκης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ με τον Παραλίκη για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Κακλαμάνος. Τελικά λίγο πριν τη λήξη στο 87′ ο Κισσαμικός κέρδισε πέναλτι με τον Μαντζιούνη (από τον Καρακώστα που αποβλήθηκε) και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Εσόνο (φωτ.) δίνοντας το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στους Χανιώτες.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.