18.1 C
Chania
Τετάρτη, 12 Μαρτίου, 2025

Πουλάει το σπίτι της στο Μανχάταν, η Μέριλ Στριπ

«Μανχάταν, τέρμα» για τη Μέριλ Στριπ. Την περασμένη Πέμπτη, μπήκε αγγελία για το ρετιρέ στο Μανχάταν της ηθοποιού, που κατέχει το ρεκόρ υποψηφιοτήτων για Όσκαρ (Από το 1979, είκοσι ένα, παρακαλώ. Κέρδισε τρεις φορές).

Η τιμή που ζητά είναι 24,6 εκατομμύρια δολάρια. Το με εμβαδόν σχεδόν 372 τετραγωνικά διαμέρισμα αγοράστηκε αντί 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων και ήταν, από το 2006, το σπίτι της ιδίας και του άντρα της, του 71 χρόνων γλύπτη Ντον Γκάμερ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Στριπ ξόδεψε 3,6 εκατομμύρια για μια μοντέρνα κατοικία των μέσων του προηγούμενου αιώνα στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια: τρία υπνοδωμάτια – το διαμέρισμα στο Μανχάταν είχε τέσσερα – τρία λουτρά, ψηλοτάβανο, υάλινους τοίχους, με διατηρημένες πολλές από τις πρωτότυπες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του.

Προσφάτως, η 69χρονη σταρ πρωταγωνίστησε στο «Mamma Mia! Here We Go Again», δίπλα στη Σερ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα