Στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ προκρίθηκε για 11η συνεχή χρονιά ο Παναθηναϊκός. Με τρίποντο του Βλάντο Γιάνκοβιτς στην εκπνοή, οι «πράσινοι» επικράτησαν στην Πυλαία 71-68 του ΠΑΟΚ στον -καθυστερούμενο- ημιτελικό της διοργάνωσης και θα έχουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, που περίμενε εδώ και… δύο μήνες να μάθει τον αντίπαλό του.
Τα δεκάλεπτα: 12-17, 27-33, 44-50, 68-71
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.