12.4 C
Chania
Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

Προσελκύει τους νέους ο εθελοντισμός στα Χανιά

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία από τη συμμετοχή των νέων σε εθελοντικές δράσεις τα τελευταία χρόνια , καθώς ολοένα και περισσότεροι μαθητές, φοιτητές ενδιαφέρονται για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους.

Η αναφορά αυτή έγινε από τους ομιλητές στην εκδήλωση για το εθελοντισμό που οργάνωσε ο “Σύλλογος Δρομέων Υγείας”.
Χαρακτηριστικά, ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Τάσος Μαραγκουδάκης επισήμανε μεταξύ άλλων πως «βλέπουμε μεγάλο ενδιαφέρον από τα νέα παιδιά , τους μαθητές μας να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις. Είναι κάτι που διαπιστώνουμε καθημερινά με δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς παραλιών, στήριξη σε αδύναμους».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Σήφης Χιωτάκης από το σύλλογο “ΣυνΑνθρωπος” επισήμανε πως ο ίδιος ο εθελοντής “κερδίζει” ψυχικά και συναισθηματικά προσφέροντας.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβευτηκαν τρεις εθελοντές.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα