Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Ψήφισμα συμπαράστασης στην κυβέρνηση

Ψήφισμα συμπαράστασης στην κυβέρνηση για την εθνική διαπραγμάτευση εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.
Στο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρει πως «η οικονομική κρίση στη χώρα μας και η επιβολή προγράμματος δημοσιονομικής σταθερότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν επιφέρει ολέθρια αποτελέσματα στην καθημερινότητα των Πολιτών. Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ένωση αγνοεί τις επιπτώσεις από την πολιτική της «Λιτότητας», καταργεί με μια μονοκοντυλιά τα εργασιακά δικαιώματα και αγνοεί τελείως την ανθρωπιστική κρίση στην χώρα μας».
Στη συνέχεια το Δ.Σ. επισημαίνει στο ψήφισμα του ότι «πρόσφατα ο Ελληνικός Λαός έδωσε μία ισχυρή εντολή στην νέα Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί «κάτι τελείως διαφορετικό» από αυτό που ίσχυε μέχρι χθες. Είναι πρώτη φορά που μια Κυβέρνηση πριν καλά – καλά αναλάβει, δέχεται τόσο ισχυρές πιέσεις και εκβιασμούς από τις παγκόσμιες οικονομικές ελίτ.
Εμείς, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καντάνου-Σελίνου στηρίζουμε, συμπαραστεκόμαστε και τασσόμαστε υπέρ της προσπάθειας της Κυβέρνησης για μια εθνική διαπραγμάτευση που θα δώσει έναν αέρα αλλαγής, ελπίδας και ένα νέο όραμα στην Ελληνική Κοινωνία».

Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία