8.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 22χρονο στο Περιστέρι

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία αιματηρό περιστατικό με τραυματία 22χρονο αλβανικής υπηκοότητας, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου 35 στο Περιστέρι.

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο σταμάτησαν έξω από την μάνδρα και επιτέθηκαν στον 22χρονο ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση και εκείνη την ώρα έφευγε.

Αρχικά τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν με πιστόλι μια φορά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι.

Οι δράστες αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, ενώ ο τραυματίας μετέβη μόνος του στο Αττικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

 

Στο 24ο επεισόδιο, ξεστολίζουμε την Πλατεία της Σούδας, κολυμπάμε -από έρωτα- μέχρι την Νήσο Μαν και γινόμαστε ειδικοί σύμβουλοι σε Υπουργείο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα