17.4 C
Chania
Δευτέρα, 10 Μαρτίου, 2025

“Εγκαίνια” για το νέο κύτταρο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι

Τα πρωτα απορρίμματα δέχθηκε σήμερα ένα τμήμα του νέου ΧΥΤΑ που κατασκευάζεται στο Ακρωτήρι Χανίων. Η λειτουργία του νέου ΧΥΤΑ θα λύσει το πρόβλημα του κορεσμού του παλιού ΧΥΤΑ, στην ίδια θέση.

Το “παρών” στην έναρξη λειτουργίας έδωσε ο δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηρακης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, Ε. Δαμιανάκης, o πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Μ. Τσουπακηςδημοτικοί συμβουλοι κα.

Για “μεγάλη ημέρα για τη ΔΕΔΙΣΑ” έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γ. Κουτράκης.που εξήρε τη συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής και τον εκπροσωπο της κ. Χ. Σοφιανό. Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, Μ. Τσουπακης τόνισε πως η λειτουργία του νέου κυττάρου ήταν κάτι που είχε ανάγκη η πολη. Κάθε τέτοιο νέο έργο δίνει τεράστια προστιθεμενη αξία στα Χανιά και στους ανθρωπους τους” δήλωσε ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανακης.

Για μια μεγάλη υποδομή στη διαχείριση απορριματων μίλησε ο δήμαρχος Π. Σημανδηράκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα