Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024

Συμμετοχή Hotelier σε διαγωνισμό μαγειρικής

Τη συμμετοχή της στον 9ο Διαγωνισμό Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου, που πραγματοποιήθηκε στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών Ηρακλείου ανακοίνωσε η Hotelier Tourism Studies & Training, Λειβαδιωτάκης Δημήτρης, Κε.Δι.Βι.Μ. επ. 1, (www.hotelier.com.gr). Μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι σπουδαστές:

• Κατηγορία ατομικό: Ζεστό Πιάτο (συνδυασμός χοιρινού& οσπρίων).

– Χρυσό μετάλλιο: Προγουλάκη Αναστασία, βοηθός Λαμπάκης Νίκος.

– Φαραντάκη Χρυσάνθη, βοηθός Φαραντάκη Ιωάννα.

– Ανουσάκης Εμμανουήλ, βοηθός Γιανναράκης Μανώλης

• Κατηγορία ατομικό: Ζεστό πιάτο από φρέσκο ψάρι.

– Αργυρό μετάλλιο: Εντιγκαρίδη Μαρία, βοηθός Μανανεδάκης Νίκος.

– Δρακάκης Μάριος, βοηθός Κίροβιτς Αριστοκλής

• Κατηγορία ομαδικό: Πλήρες μενού 4 πιάτων με θέμα το πετιμέζι και το πορτοκάλι: Ροδουσάκη Άρτεμις, Παντελάκης Γιώργος, Εντιγκαρίδη Μαρία.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα