Τη συμμετοχή της στον 9ο Διαγωνισμό Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου, που πραγματοποιήθηκε στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών Ηρακλείου ανακοίνωσε η Hotelier Tourism Studies & Training, Λειβαδιωτάκης Δημήτρης, Κε.Δι.Βι.Μ. επ. 1, (www.hotelier.com.gr). Μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι σπουδαστές:
• Κατηγορία ατομικό: Ζεστό Πιάτο (συνδυασμός χοιρινού& οσπρίων).
– Χρυσό μετάλλιο: Προγουλάκη Αναστασία, βοηθός Λαμπάκης Νίκος.
– Φαραντάκη Χρυσάνθη, βοηθός Φαραντάκη Ιωάννα.
– Ανουσάκης Εμμανουήλ, βοηθός Γιανναράκης Μανώλης
• Κατηγορία ατομικό: Ζεστό πιάτο από φρέσκο ψάρι.
– Αργυρό μετάλλιο: Εντιγκαρίδη Μαρία, βοηθός Μανανεδάκης Νίκος.
– Δρακάκης Μάριος, βοηθός Κίροβιτς Αριστοκλής
• Κατηγορία ομαδικό: Πλήρες μενού 4 πιάτων με θέμα το πετιμέζι και το πορτοκάλι: Ροδουσάκη Άρτεμις, Παντελάκης Γιώργος, Εντιγκαρίδη Μαρία.