Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε πριν λίγο τις “μάχες” στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του Λονδίνου η Άννα Ντουντουνάκη.
Μετέχοντας στην 3η σειρά των προκριματικών των 50μ πεταλούδα η χανιώτισσα πρωταθλήτρια τερμάτισε 6η με χρόνο 26.74 και πέρασε στους ημιτελικούς έχοντας τη 15η επίδοση από τις 16 κολυμβήτριες που θ’ αγωνιστούν αργά το απόγευμα (20.10), χωρισμένες σε δυο σειρές, διεκδικώντας την είσοδο στον αυριανό τελικό.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.