22.6 C
Chania
Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

Στον Βουλγαράκη επαγγελματίες από τη Σούγια

Την ανησυχία τους για το γεγονός ότι σε 20 μέρες ξεκινά η τουριστική σεζόν και ακόμα δεν μπορεί να περάσει λεωφορείο από τον δρόμο Σκινές – Σούγια εξέφρασαν επαγγελματίες της Σούγιας οι οποίοι συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη.
Οι επαγγελματίες ζήτησαν να μάθουν τι μέτρα θα λάβει η Περιφέρεια Κρήτης για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των επαγγελματιών κ. Ναναδάκης «μας παίρνουν τηλέφωνο για το αν περνάει λεωφορείο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει, δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε».
Από την πλευρά του ο κ. Βουλγαράκης ανέφερε για τον παραποτάμιο δρόμο που έχει πέσει σε ένα σημείο με αποτέλεσμα η έξοδο των οχημάτων από τη σουγιά να είναι πολύ δύσκολη ότι μίλησε με τον εργολάβο που εργάζεται στην περιοχή ώστε να υπάρξει άμεση παρέμβαση.

Ο κ. Βουλγαράκης είπε πως προέχει ο καθαρισμός και πως θα διερευνηθεί η δυνατότητα για νέα χάραξη σε κάποια σημεία καθώς στόχος είναι ο δρόμος να είναι ασφαλής για τους πολίτες.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα “Χανιώτικα νέα” της Τρίτης (19/3)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα