O βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα «Η γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές», η οποία πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του δήμου Ηρακλείου στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.
Ο κ. Λογιάδης ανέφερε «ο γαστρονομικός τουρισμός αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Με την παραγωγή αυθεντικών ποιοτικών τοπικών Κρητικών προϊόντων λόγω της διατροφικής τους αξίας και της ιστορικής πολιτιστικής κληρονομιάς αιώνων. Σε συνδυασμό και με άλλες δραστηριότητες όπως ο φυσιολατρικός περιπατητικός τουρισμός συμβάλουν άμεσα στην επιμήκυνση της επισκεψιμότητας της Κρήτης και όλης της Ελλάδας, με υψηλού επιπέδου επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τα κρητικά προϊόντα, κρασί, λάδι, τυρί, μέλι, κρέας, βότανα, ψάρι, όσπρια, φρούτα έχουν διεθνή αναγνώριση. Η μοναστηριακή διατροφή και ο τρόπος ζωής αιώνων μπορούν να αναδείξουν περαιτέρω την Κρητική γαστρονομία»