Το Δ.Σ της εταιρείας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 4/9 ξεκινάει ο τέταρτος γύρος δολωματικών ψεκασμών στις παρακάτω κοινότητες: Καλύβες, Τσιβαράς, Παϊδοχώρι, Ραμνή, Καρρές, Μελιδόνι.
Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελαιώνων όπως διευκολύνουν την πρόσβαση προς τις καλλιέργειες τους, καθώς και να ξεκλειδώσουν τυχόν κλειδωμένες ιδιοκτησίες ούτως ώστε τα συνεργεία ψεκασμών να έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν και να προστατέψουν αποτελεσματικά την ελαιοπαραγωγή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο γραφείο της εταιρίας στο 2825340314.
Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει, ότι σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. 106848/1-6-2020 εγγράφου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Χανίων, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος δολωματικός ψεκασμός, – σε περίπτωση ευνοϊκών καιρικών συνθηκών- στα πλαίσια του Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2020, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Πλατανιά :
Από τον δήμο Πλατανιά, παρακαλούνται οι παραγωγοί να έχουν ανοικτά τα αγροκτήματά τους και να παρευρίσκονται σε αυτά προκειμένου για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο των ψεκασμών. Για περισσότερες πληροφορίες για τις τοποθεσίες ψεκασμού να απευθύνονται στον αρχιεργάτη του εκάστοτε συνεργείου ψεκασμού, ενώ ενημερωμένoι είναι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων. Επίσης παρακαλούνται οι βιοκαλλιεργητές να σημαίνουν εμφανώς τα αγροκτήματά τους και να ενημερώνουν τους αρχιεργάτες.
Τέλος στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.crete.gov.gr/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΓΡΑΦΕΙΟ/ΤΥΠΟΥ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΓΡΟΤΩΝ/ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ/ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕ ΧΑΝΙΩ/ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ2020
https://www.crete.gov.gr/category/enimerosi/grafeio-typoy/release/enimerosi-agroton/dakoktonia/dakoktonia-p-e-chanion-2020/ θα αναρτώνονται όλες οι ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες ψεκασμών.