Λιγοστές αλλά υπαρκτές στις θάλασσες των Χανίων οι μωβ μέδουσες. Με τα μελτέμια των τελευταίων ημερών, είχαμε μάλιστα και περιστατικά σε παραλίες της πόλης των Χανίων, όπως ανέφεραν αναγνώστες μας.
«Όταν σε ακουμπήσουν ο πόνος είναι δυνατός και καλό είναι σε ημέρες που έχει μελτέμια και τα νερά είναι θολά, να προσέχουμε πολύ περισσότερο», μας ανέφερε χαρακτηριστικά λουόμενος.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.