» Δύο παραλείψεις διαπίστωσε εποχούμενος αναγνώστης μας σε νυχτερινή του διαδρομή από τον Ταυρωνίτη στην Παλαιόχωρα.
Στη διασταύρωση με το Συρίλι υπάρχουν πινακίδες -αυτές που τοποθετούν οι εργολάβοι- που επιβάλλουν στους οδηγούς να ακολουθήσουν άλλη διαδρομή μέχρι τις Βουκολιές. Φθάνοντας στις Βουκολιές μαθαίνει ότι οι εργολάβοι δίνουν στην κυκλοφορία προσωρινά τον δρόμο το απόγευμα και το βράδυ χωρίς όμως να απομακρύνουν τις πινακίδες.
Στο τμήμα από Πλεμενιανά μέχρι Παλαιόχωρα υπάρχουν 3 – 4 κοιλαδογέφυρες με πολλές δεκάδες φώτα. Ο αναγνώστης μας μέτρησε μόνο 2 να ανάβουν. Δύο παραλείψεις που δεν διευκολύνουν τους οδηγούς που κινούνται σε αυτό τον πολυσύχναστο κάθετο δρόμο του Νομού μας.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.