Οι τελευταίες παραστάσεις του έργου της Αγγλίδας συγγραφέως Ρούμπι Τόμας “Το Βασίλειο των Ζώων”, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο “Κυδωνία”:
– σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, 8.00 μμ
– Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, 9.00 μμ
– Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, 8.00 μμ
– Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, 7.00 μμ απογευματινή.
Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση Δημήτρη Κιούση, σκηνοθεσία και αισθητική της παράστασης Μιχάλη Βιρβιδάκη, κοστούμια Αιμίλιου Καλογερή, συνθέσεις ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου, χειρισμό φωτισμού και ήχων Μαίρης Σουρμελάκη και με βοηθούς σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Ντοκάκη και την Ντία Κοσκινά.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Αλέξανδρος Ντοκάκης, Αιμίλιος Καλογερής, Σόφη Τερεζάκη, Παναγιώτης Νικολιδάκης και Σοφία Γαροφαλάκη.
Τιμή εισιτηρίου 16 ευρώ και 12 ευρώ φοιτητικό (μειωμένο).
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.