8.4 C
Chania
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2025

Τένις: Ο Τίεμ νίκησε τον Φέντερερ στο Ιndian Wells

Τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά τένις “Masters 1000” πανηγύρισε τα ξημερώματα ο Ντόμινικ Τίεμ, αφού κέρδισε στον τελικό του Indian Wells με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 7-5) τον Ρότζερ Φέντερερ.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα “tennisnews.gr”, ο 25χρονος Αυστριακός “επέστρεψε” από σετ πίσω και “έσβησε” συνολικά 9 break point, για να κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της καριέρας του, υποχρεώνοντας τον Φέντερερ σε 2η συνεχόμενη ήττα σε τελικό του τουρνουά στην Καλιφόρνια.
Έτσι ο Τίεμ έφτασε στους 12 τίτλους στην καριέρα του, ενώ πλέον έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ελβετό σε hardcourt, γρασίδι και χώμα, αφού αυτή ήταν η πρώτη του νίκη (και 3η συνολικά σε 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις) σε σκληρή επιφάνεια.
Μετά από αυτήν την επιτυχία ο Τίεμ βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμια κατάταξης που ανακοίνωσε σήμερα η ATP, στην πρώτη τριάδα συνεχίσουν, κατά σειρά, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Ζβέρεφ, ενώ στην 10η θέση παρέμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα