Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν στην Γάζα

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα το απόγευμα σε παραλία της Γάζας από βλήμα που έριξε ένα ισραηλινό κανονιοφόρο πλοίο, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον θάνατο των τεσσάρων μικρών Παλαιστινίων ότι η πληροφορία αυτή ερευνάται.

“Τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία. Όλα ήταν κάτω των 15 ετών”, διευκρίνισε επίσης στο Ρόιτερς ο αυτόπτης μάρτυρας Άχμεντ Αμπού Χασέρα.
“Όταν το πρώτο βλήμα έπληξε το έδαφος, αυτά έτρεξαν, αλλά τα χτύπησε ένα άλλο βλήμα”, σημείωσε ο ίδιος, τα ρούχα του οποίου ήταν λερωμένα με αίμα.
“Φαινόταν σαν να τα κυνηγούσαν τα βλήματα”, κατέληξε, μιλώντας στο Ρόιτερς.
Ο Άσραφ αλ Κίντρα, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, επιβεβαίωσε στο Ρόιτερς ότι τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν και πρόσθεσε ότι ένα πέμπτο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. “Αυτό είναι ένα δειλό έγκλημα”, σημείωσε.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα