Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025

Θεσ/νίκη: Σύλληψη πατέρα και γιου για λαθρεμπόριο ποτών

Στη σύλληψη πατέρα και γιου, ηλικίας 51 και 28 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και κατάσχεση 474 φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες θα αποσταλούν στο τελωνείο Σκύδρας, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Γιαννιτσών.
Όπως ανακοινώθηκε, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, που επέβαινε ο 51 χρόνων επιχειρηματίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Σε έρευνα της οικίας του στο οποίο βρισκόταν ο 28χρονος, καθώς και του καταστήματος των προαναφερομένων, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα