@gioxar1
Το τελευταίο διάστημα οι πρώτες μου λέξεις όταν παίρνω σε ξενοδοχείο να κλείσω δωμάτιο δεν είναι «θα θελα να κάνω μια κράτηση» αλλά… «είστε ανοιχτά;;» Δύσκολες μέρες έρχονται παιδιά.
@eboxgr
Δυο κορυφαίοι υπουργοί εκβίαζαν επιχειρηματία ο οποίος τους ηχογράφησε για πλάκα και τώρα τους βγάζει στη σέντρα. Μας κυβέρνησαν τιτάνες ηθικής αλλά και τακτικής.
@Aenao_imitasio2
Οταν κείνο το αθώο παλικαράκι ο Γιωργάκης Παπανδρέου είπε οτι κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα γιατί βγήκαμε και σκούζαμε σαν υστερικές;
@choricos
Ενοίκιο 500 €. Ο Ενοικιαστής πληρώνει 300 €. Το Κράτος προσφέρει έκπτωση 40 € σε μελλοντικές οφειλές. Ο ιδιοκτήτης χάνει 160 € και θα πληρώσει και 45€ φόρο. Κυβέρνηση: Ενοικιαστής, ιδιοκτήτης και Κράτος σηκώνουν ισομερώς το βάρος της κρίσης. Μαθηματικά άριστα 3!