@Jimgial1
Ο #Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Ελλάδα θα είναι αγνώριστη ως προς το αρνητικό παρελθόν. Αλλα τι είδους αγνώριστη, με τις στρατιές των διορισμένων κολλητών που έχουν ξαναβουλιάξει το δημόσιο, με τις εργασιακές συνθήκες ζούγκλας, με τα προβληματικά νοσοκομεία, μόνο ο ίδιος το ξέρει.
@GiorgosKyrtsos
Διπλή αστοχία. Στη Βαγδάτη εκτοξεύονται πύραυλοι κατά πρεσβείας ΗΠΑ για πλήρη αποχώρηση των Αμερικανών που ήλθαν σαν ελευθερωτές στο Ιράκ το 2003. Στο Αφγανιστάν κατέπεσε αεροσκάφος με Αμερικανούς αξιωματούχους σε περιοχή των Ταλιμπάν που θα έδιωχναν οι Αμερικανοί από το… 2001.
@sofenia
Με κουράζει η γραφειοκρατία και η αφραγκία.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.