@mdenaxa
Οι Γάλλοι αστυνομικοί πέτυχαν μεγαλύτερη μισθολογική αύξηση (300€ μπόνους+αυξήσεις από 120-300€ σε χρόνο ρεκόρ από τις κινητοποιήσεις τους, μέσα σε δυο 24ωρα, ενώ τα Κίτρινα Γιλέκα ήταν στους δρόμους για περισσότερο από ενάμιση μήνα για να πάρουν μια αμφιλεγόμενη αύξηση «100€»
@sinetosrealisti
Όταν πολιτικός σε πολιτική του συγκέντρωση παρουσιάζει στο ακροατήριό του πανηγυρικά δημοσιογράφο και το παροτρύνει να τον χειροκροτήσει, ο δημοσιογράφος πρέπει να αλλάξει επάγγελμα.
@lesviadesperate 20 Δεκ
Λέει η άλλη στον υπάλληλο στο σα πορτ ότι έχει παρατηρήσει πως όταν το πλυντήριο είναι στο στύψιμο, κόβεται το ίντερνετ και κάπου εκεί παιδιά καταλαβαίνουμε γιατί αυτή η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.
@cowmen57
… μέχρι τον Σεπτέμβριο ο συριζας έχει φάει και το μαξιλάρι, παραδίνει την εξουσία στην ΝΔ να βγει στις αγορές,ο Κυριάκος αδυνατεί να εκδώσει ομόλογα (υψηλό επιτόκιο), προστρέχει στην ESM μνημόνιο..συριζας φωνάζει: εμείς σας βγάλαμε από μνημόνια η ΝΔ σάς ξαναβάζει… πάμε καλά;.