@ChrisLio1
Μπορεί ο Αλέξης να μην έκανε καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση του Κράτους, και να περιορίστηκε στις αναπαλαιώσεις. Oμως στην τακτική παίρνει άριστα. Παρέτεινε την εκλογική περίοδο για διορισμούς ΑΛΛΑ και για να είναι παρών στο Ευρωπ. Συμβούλιο που θα εκλέξουν τους Ευρ. αξιωματούχους.
@AristosD
Απόψε δεν ήταν που θα γινόταν το ντιμπέιτ των πέντε πολιτικών αρχηγών; Και που ακυρώθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας έπρεπε να είναι στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο; Και που τελικά δεν είναι γιατί ήθελε να μιλήσει στον λαό στο Ηράκλειο; Κάπως έτσι πέρασαν τέσσερα χρόνια.
@VasilisXtM
Ο Μητσοτάκης μιλάει 4 χρόνια για μειώσεις φόρων και τώρα μας λέει ότι το εκπληκτικό σχέδιο που έφτιαξε για φοροελαφρύνσεις, είναι να πάει στους δανειστές και να τους πει μειώσετε μας τους φόρους και τα βρίσκουμε όταν θα έρθει η ανάπτυξη.