Τον νέο τύπο μπουκαλιών που θα πρέπει να δίνεται πλέον το ελαιόλαδο σε ταβέρνες και εστιατόρια μας έδειξε ο πρόεδρος της “Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης” της Περιφέρειας Κρήτης Τ. Κουρουπάκης.
Μετά την απόφαση του Υπουργείου ώστε τα εστιατόρια και οι ταβέρνες να προσφέρουν τυποποιημένο ελαιόλαδο, ένα πάγιο αίτημα των εκπροσώπων των παραγωγών αλλά και των τυποποιητών, ανοίγει ο δρόμος ώστε το επώνυμο και όχι το χύμα ελαιόλαδο να φτάνει στον καταναλωτή.
Η συγκεκριμένη συσκευασία δεν επιτρέπει να ξαναγεμίζει το μπουκάλι και έτσι με μια μικρή χρέωση στο “κουβέρ” ο καταναλωτής θα γνωρίζει ότι έχει μπροστά του ποιοτικό ελαιόλαδο.