Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2025

Τραγωδία στο Ηράκλειο με νεκρό βρέφος 12 ημερών

Αγοράκι, 12 μόλις ημερών άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου είχε εισαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής, έχοντας, όπως μεταδίδει το cretalive.gr προσβληθεί από τον ιό RSV (αναπνευστικός συγκυτιακός ιός), ο οποίος είναι θανατηφόρος στα νεογνά.

Το αγοράκι είχε γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου και είχε επιστρέψει στο σπίτι. Δυστυχώς όμως, προσβλήθηκε από τον ιό RSV που επηρεάζει το κατώτερο αναπνευστικό σύστημα και βρίσκεται την περίοδο αυτή σε έξαρση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η περίπτωση του νεογνού είχε τα χαρακτηριστικά του βαρέος περιστατικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γιατροί και νοσηλευτές πάλεψαν για να το κρατήσουν στη ζωή.

Το αδικοχαμένο αγοράκι παρέμεινε στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου για 24 ώρες, η κατάσταση, όμως ήταν μη αναστρέψιμη.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα