Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στο 133ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου – Τρίπολης, κοντά στην διασταύρωση του Στρεφίου.
Ειδικότερα, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούσαν ένας 35χρονος από τον Καράτουλα Ηλείας και ένας 55χρονος, κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής . Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική και μέσα σε λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο του τροχαίου, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα. Οι διασώστες ανέσυραν νεκρούς από τα δύο αυτοκίνητα τους οδηγούς, καθώς και έναν 85χρονο, κάτοικο Ηλιούπολης Αττικής, ο οποίος ήταν πατέρας του 55χρονου οδηγού.
Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πύργου.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.