Με ανακοίνωση του ο Δήμος Πλατανιά προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σήμερα Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην “Χριστουγεννιάτικη Παιδούπολη” του Δήμου Πλατανιά, στη βραδιά ζωγραφικής προσώπου(face painting)!!Πτυχιούχοι του τμήματος Αισθητικής –Κομμωτικής της πρώην ΕΠΑΣ Χανίων και νυν μαθήτριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά θα μεταμορφώσουν με οικολογικά χρώματα τα πρόσωπα μεγάλων και μικρών επισκεπτών!!
Λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για χθες Κυριακή 28 Δεκεμβρίου «Νύχτα των Ευχών”, με το άναμμα δεκάδων φαναριών, αναβλήθηκε. Θα πραγματοποιηθεί την τελευταία βραδιά λειτουργίας της «Παιδούπολης», την Κυριακή 4 Ιανουαρίου.
Η “Χριστουγεννιάτικη Παιδούπολη” του Δήμου Πλατανιά λειτουργεί καθημερινά (εκτός την ημέρα της Πρωτοχρονιάς) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, από τις 12:00 έως τις 21:00 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου. Είσοδος ελεύθερη!!!
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.